Oplossing voor managers

solution

Een modulaire oplossing voor elke syndicus:

Item Solutionis een modulair product om de informatie en/of de boekhouding van de vereniging van mede-eigenaars te verwerken.

De module BEHEER

  • Item Solution Solution helpt u om de officiële documenten van de mede-eigendom op te stellen: convocaties, notulen, bestelbonnen, antwoorden aan notarissen,... Bovendien kunt u ook gepersonaliseerde documenten voor uw mede-eigendom aanmaken.
  • Item Solution helpt u met een efficiënte planning, zodat uw acties doeltreffender worden.
  • Item Solution is een efficiënt en eenvoudig middel om te communiceren met de mede-eigenaars.
  • Item Solution houdt een spoor bij van alle acties die aan een syndicus worden gevraagd en geeft op elk ogenblik aan hoever het met de uitvoering ervan staat.
  • Item Solution maakt de opvolging van de onderhoudscontracten van de mede-eigendom mogelijk. Item Solution archiveert de documenten van de mede-eigendom om de informatie permanent beschikbaar te maken, georganiseerd in mappen.
  • Item Solution biedt u ook de mogelijkheid om informatie te verspreiden op basis van toegangsrechten (bewoner, huurder, raad van mede-eigendom) die u vooraf bepaalt.
  • Item Solution stelt zijn experts ter beschikking om vragen van de syndicus over het beheer van de mede-eigendom te beantwoorden.

De module BOEKHOUDING

  • Item Solution zorgt ervoor dat stukken die door de syndicus vooraf werden gescand en geadresseerd, correct worden ingevoerd en aan de juiste rekeningen toegewezen. Daarna zijn ze transparant online toegankelijk voor alle mede-eigenaars.
  • Item Solution stelt afrekeningen, budgetten, betalingsherinneringen en betalingsopdrachten op en vergemakkelijkt zo het werk van de syndicus.
  • Item Solution maakt gebruik van het Belgische boekhoudplan en zal het nieuwe, specifieke boekhoudplan voor mede-eigendommen hanteren zodra dit van kracht wordt.
Kan ik Item Solution gebruiken zonder module “beheer”?
Neen. Item Solution werd voor het web ontwikkeld en heeft vooral tot doel om de informatie-uitwisseling te verbeteren en transparanter te maken. Deze module is de essentiële kern van Item Solution

Vindt u dit interessant?

Neem dan rechtstreeks met ons contact op via de onderstaande link.

Bent u al klant?

Ga dan rechtstreeks naar uw zone via een van de onderstaande links.
Elke mede-eigenaar ontvangt specifieke toegangsrechten, afhankelijk van zijn functie (syndicus, lid van de Raad van Mede-eigendom, mede-eigenaar ,...).