Overzicht

Enkele schermen

Item Solution

De interface van Item Solution is 100% webgebaseerd. Hij is zo ontworpen, dat u er snel en intuïtief mee aan de slag kunt. De sobere schermen zijn geschikt om rechtstreeks in een browser te worden gebruikt. De mogelijke acties voor de syndicus, de Raad van Mede-eigendom en de mede-eigenaars werden op een gebruiksvriendelijke en praktische manier verspreid over de tabellen.

HOME

Op de home-pagina staan de beknopte gegevens van de mede-eigendom, een foto, een toegangsplan en de noodnummers. U vindt hier ook de agenda, de mededelingen aan de mede-eigenaars en een forum voor de mede-eigenaars. U krijgt er ook snel toegang tot de nieuwste tips en de actualiteit van de partner-portaalsite www.halloresidentie.be.

TICKETS

In dit scherm kan de mede-eigenaar vragen stellen of een verzoek aan de syndicus richten en de verdere evolutie van zijn verzoek volgen..

BOEKHOUDING

Een scherm om de evolutie van het budget te volgen, de stand van de uitgavenrekeningen en de persoonlijke rekening (wanneer op deze optie wordt ingetekend).

WHO’S WHO

U vindt hier met 1 klik alle informatie over de mede-eigenaars, de leden van de Raad van Mede-eigendom, de huurders, de leveranciers van de mede-eigendom en de buren. Alle gegevens op een gestandaardiseerde manier bij elkaar.

BEHEER VAN HET ONDERHOUD

Deze vernieuwende functie biedt de mogelijkheid om alle contracten van de mede-eigendom en alle dossiers van de schadegevallen te bewaren. Deze functie geeft een compleet historisch overzicht van alles wat er met een bepaald contract of dossier gebeurt. Uw mede-eigendom krijgt zo een onbeperkt geheugen ...

DOCUMENTEN

Documenten die voor iedereen bestemd zijn, worden netjes in mappen georganiseerd en gearchiveerd. Het gaat bijvoorbeeld om de basisakte, het reglement van de mede-eigendom en de notulen van de algemene vergadering. Er worden ook persoonlijke documenten bewaard, zoals uw briefwisseling, afrekeningen, enz. Daarna worden ze automatisch toegankelijk gemaakt, afhankelijk van de toegangsrechten van de bezoeker van de website.

Vindt u dit interessant?

Neem dan rechtstreeks met ons contact op via de onderstaande link.

Bent u al klant?

Ga dan rechtstreeks naar uw zone via een van de onderstaande links.
Elke mede-eigenaar ontvangt specifieke toegangsrechten, afhankelijk van zijn functie (syndicus, lid van de Raad van Mede-eigendom, mede-eigenaar ,...).